17% Off.

Complete Set of 6 Products

121,00 100,00

Quantity

Seti i plotë i cili vjen me çmim ofertë përfshinë:

  1. Organic Cleansing Foam
  2. Organic Antiwrinkle Cream
  3. Organic Eye Contour Cream
  4. Organic Antiwrinkle Serum
  5. Organic Scrub
  6. Organic Antiwrinkle Mask
  7. Çantën për ti mbajtur produktet
  8. Letrën udhëzuese të përdorimit

Seti është i përshtatshëm për çdo lloj lëkure, nga mosha 24 vjeç e sipër. Për mosha më të reja mund të përdoret seti, por pa kremin antirrudhë për zonën rreth syve.

Produktet janë:

*Pa konservues**
*Pa SLS dhe SLES
* Pa petroleat, vajëra mineral dhe lanolinë
*Pa ngjyrues
*Aromë me origjinë 100% natyrale
*Me përbërje 99.9% NATYRALE
*Me përbërje së paku 20,2% ORGANIKE
** konseruvuar me substanca tërësisht natyrale jashtë listës së konservuesve
*Made in Italy

Përdorimi:

Në mëngjes:
1) Pastrohet fytyra me tonik
2) Aplikohet serumiifytyres
3) Aplikohet kremi për zonën rreth syve 4) Aplikohet kremi hidratues

Në mbrëmje:
1) Lahet fytyra me larësin shkumues
2) Pastrohet fytyra me tonik
3) Aplikohet serumi i fytyrës
4) Aplikohet kremi për zonën rreth syve
5) Aplikohet kremi hidratues

Maska dhe Scrub përdoren rreth 2-3 herë në javë, pas pastrimit të fytyrës.

Për rutinë më të detajuar dhe specifike për:

Lëkurë të yndyrshme / kombinuar, normale / të thatë dhe lëkurë mature kliko KËTU.

 

Weight 0.6 kg

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.